+47 95 00 77 62

mobiltelefon

Get in Touch

send en epost

Vinterføre?

Nå skal jeg snart komme meg ut og gå en tur. Jeg syns det er fint å gå tur når det er kaldt og fint sånn som nå, hadde ikke vært for alt saltet overalt!! MÅ de bruke salt til å strø over alt med en gang det faller bittelitt snø..? Hvis jeg skulle velge, ville jeg mye heller gått på kald, kram snø med litt sand oppå, enn den sleipe, slapsete, glatte massen som oppstår når de strør salt på snøen. For ikke å snakke om Nicky! Stakkar, selv om jeg smører potesalve på beina hans før vi går, kommer vi bare rett ned i veien her før han begynner å halte vekselvis på hver fot, fordi saltet svir på potene. 🙁
vinterføre
Benk i vinterkveld
Så i dag tror jeg at jeg skal gjøre som jeg av og til gjør, og kjøre ned til butikken og bare gå rundt Liavatnet et par ganger. Der bruker de HELDIGVIS ikke salt å strø med!

2 thoughts on “Vinterføre?”

 1. Salt er noe herk for hundepoter ja. Du får bruke sokker på ham, så slipper han å få vondt.. 🙂
  Du skulle tatt Nicky med på besøk til oss. Her er det ikke nødvendig å gå på saltede veier for å gå tur. Og det ER jo lenge siden du var her da…!
  Jeg bruker brodder når jeg går på vinterveiene. Mye bedre enn å skli på seg en strekk eller verre ting. 🙂 Her er det jo heller ikke brøytet, så vi synes egentlig det er nok snø nå. 🙂
  God Jul Hilde! Håper vi snart ses igjen. Stor klem!! <3

  Reply
 2. Ja, jeg har jo faktisk sko til ham, men jeg tror de er for små, sist vi prøvde dem på en vanlig tur, fikk han gnagsår tror jeg. Så jeg har bestilt et par i en størrelse større (pluss “innersokker”), så skal jeg prøve litt foran og bak og se hva som passer best. Håper de kommer snart! Jeg bestilte dem fra Statene, for prisen var under halve i forhold til samme skoene fra f.eks Canis.no, selv med frakt! 😮 Og hvis det er det som er rette størrelse både foran og bak, så kan jeg bestille to til derfra, hehe 😉
  Og god jul til deg og dine også Anki! KLEM <3

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Man skal alltid dele…