+47 95 00 77 62

mobiltelefon

Get in Touch

send en epost

Velskodd og velkledd 😄

Nå har jeg fått meg “kjettinger” på skoene, så nå kan jeg gå på tur uten å være redd for å gå på tryne når det blir isete. 😯

Vil heller ha “kjetting” under hele skoen, enn fem pigger foran og to bak 😉

Jeg har sagt før hva jeg mener om salt på snø, og den seige, melete massen som oppstår da. Når det så regner (som det jo gjør i Bergen av og til), og så fryser på igjen, er det som om vegvesenet bare gir opp hele strø-opplegget. I alle fall på fortauer og der fotgjengere generelt ferdes… Da er det klink, speilblank is, og risikosport å spasere. Hva med litt sand da?

Jeg var på XXL for å kjøpe pigger til skoene på mandag, men de var utsolgt for de jeg ville ha, skulle få inn på onsdag sa de. 50 av hver størrelse. Jeg tenkte: “50? Var ikke det litt lite sånn som føret er om dagen?” Men jeg tenkte at de vet vel mer om omsetning av varer i butikken enn meg, hehe. Vel jeg fikk rett; onsdag ettermiddag stilte jeg, men da var de utsolgt for de som var kommet inn! To sportsbutikker til var jeg innom, ingen hadde dem jeg ville ha. Så kom jeg på Enklere Liv, en butikk som har masse geniale småting og hjelpemidler for folk med f.eks. gikt -som meg. De hadde akkurat fått inn “kjettingene” mine! Men bare én størrelse, og de mente det var en størrelse for liten. Jeg ville prøve dem likevel, og de passet perfekt! “En fornøyd kunde” sa damen i butikken, og så nesten like fornøyd ut selv, hehe.

Så nå går Nicky og jeg på tur med skikkelig skotøy begge to, han har jo fått joggiser også, hehe. Og kjeledressen min er et yndet plagg på tur på de kalde dagene! 😆

1 thought on “Velskodd og velkledd 😄”

  1. Hadde en kunde (godt voksen dame) forrige dagen, som hadde kjøpt seg akkurat de samme 😉 De ser glimrende ut 🙂

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Man skal alltid dele…