+47 95 00 77 62

mobiltelefon

Get in Touch

send en epost

Tørst?

På Peppe’s i Åsane tar de tørste gjester seriøst i alle fall, hehe. Jeg og Nicky, hunden min var på sykkeltur her en dag, og stoppet på Peppe’s for å få oss noe å drikke, og en salat til meg, hehe. Jeg bestilte en cola, og litt vann til Nicky. “Selvsagt” sa mannen bak disken. Vi satte oss ut i solen og ventet, (-ja, det VAR sol i Bergen!  😉 og ut kom en dame med et glass cola, og et like fint glass med vann. “Åh, jeg tenkte kanskje et pappkrus eller noe var greit nok til vannet, det er til ham”, sa jeg og pekte på Nicky. “Ååh, unnskyld, ja bare et lite øyeblikk”, sa damen, og forsvant. Litt etter dukket hun opp med et SPANN med vann til lille Nicky 😀 Han var i alle fall fornøyd med servicen!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Man skal alltid dele…