+47 95 00 77 62

mobiltelefon

Get in Touch

send en epost

Sommer…?!

Snodig sommer vi har hatt så langt i år… I fjor på denne tiden var vi solbrent, heggen var ferdigblomstret, og det var uutholdelig varmt… Mens i år har det liksom aldri blitt helt sommer! Og i alle fall ikke her i Bergen…
everyday_screaming_230608

I det minste fikk jeg fint vær og sol på bursdagen min for tre dager siden, så det er lo litt da, hehe…
140109_glitter_sun

Jeg hadde tenkt å feire dagen litt ekstra og invitere til litt fest -det var jo tross alt en “halvrund” dag, hehe. Men de siste par månedene har jeg slitt litt med gikten, og litt ekstra med et dårlig kne, så overskudd og motivasjon har det vært dårlig med… 😒 Dermed har det dessverre ikke blitt noe av festplanlegging nei… Får ta det igjen ved en senere anledning.

cupcakes
Nam nam, deilige cupcakes 😛 !

Vel, jeg hadde i alle fall et koselig kaffebesøk på dagen min, og jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle lage cupcakes! Og hvorfor ikke prøve noe helt nytt?! Det ble sjokolade- og peanut butter cupcakes, og -hold deg fast- bacon og maplesirup cupcakes!

Sjokolade og peanøtt tenkte jeg måtte være en god kombinasjon, og jeg fant en oppskrift HER som jeg brukte. Jeg tror jeg har bommet litt på “oversettelsen” fra cups til gram med peanut butter, for fyllet inni ble ikke slik som på bildet, det ble mer flytende og forsvant litt i cupcake’n… Men smaken var fortreffelig, og neste gang skal jeg nok få til fyllet også! 😜

Bacon & Maple cupcakes

Den andre varianten, bacon og maple sirup, kom jeg over ved en tilfeldighet. Jemma Wilson er en racer på cupcakes og kaker, og hun har en butikk i London, og en Youtube-kanal der man kan sikle over flere videoer med fristende fristelser…! 110109_omg

Der fant jeg altså en video om Bacon & Maple Cupcakes. Det høres jo yummy ut, og det ble de også! De skal lages en annen gang også! Ikke minst lærte jeg meg å lage candied bacon, som er snop i seg selv…! 😋

De to baconstripene som var til overs, forsvant på mystisk vis… Lasse visste ikke hvor de ble av sa han… (Kanskje det var Nicky som fikk tak i dem… 😋 )
rofl_chubby

cupcake
MMmmm..! Maple & Bacon Cupcake! 😛 !

Vel, da sier jeg god helg, så får vi håpe på flott sommervær snart nå!

angel2W

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Man skal alltid dele…