+47 95 00 77 62

mobiltelefon

Get in Touch

send en epost

Ny blogg

– eller samme blogg på nytt sted rettere sagt.

Etter masse dill og dall, og et par sene kvelder, er jeg vel omsider sånn noenlunde fornøyd med utseende på bloggen. Jeg hadde denne bloggen på blogg.no før, men de har litt store reklamebannere av og til syns jeg. Så slo det meg her en dag at jeg prøvde jo wordpress blogg en gang før, men det ble liksom ikke noe mer med det den gangen. Men siden jeg har eget domene, og wordpress.org er gratis, men uten reklame, satte jeg igang igjen, hehe.

Og her er altså resultatet. Det blir nok litt “tweaking” og justering enda, men begynner som sagt å bli fornøyd 🙂

Jeg fikk til og med -etter litt googling- flyttet over alle innlegg fra blogg.no bloggen, så er det liksom ikke helt blanke ark 😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Man skal alltid dele…