+47 95 00 77 62

mobiltelefon

Get in Touch

send en epost

Hunden min er for smart!

Nå gir jeg meg ende over!

Som mange vet, er Nicky helt ekstrem når det gjelder å se på TV. Han oppfatter hunder og dyr selv om de er langt i bakgrunnen, og kjefter som han syns han bør. Han kan dessuten reklamene på TV, -I kid you not! Hvem husker hvilken sang KID interiør bruker på sin reklame med “venne-rabatt”? Nicky gjør! Hvis han hører Dance with a Strangers “Everyone needs a friend sometimes”, kommer han murrende frem fra under teppet han ligger (ja, han ligger som regel under et teppe ved siden av meg) og VET at der er en liten cocker spaniel på TV! I det siste har jeg også oppdaget at det ikke trenger å være musikk heller. Har dere sett reklamen fra Europris med den lille terrieren som løper gjennom huset og leter etter en gutt? Vel, når den lille jenten i begynnelsen av reklamen sier: “97-98-99-100, ut og finne Martin!” -ja da spretter vakthunden min frem!

Dette var når Nicky var liten, da kunne han se på f.eks. Lassie uten å kjefte fordi der var hunder i stuen hans! 🤣🤣

Det siste nye var her i går, jeg tenkte jeg skulle se en episode eller to jeg har tatt opp av Hundehviskeren. Nicky lå og sløvet under teppet sitt, og jeg tenkte jeg skulle benytte sjansen uten å måtte bestikke ham. Ja, for han klarer å holde seg litt i skinnet hvis han får litt kompensasjon, hehe. Vel, jeg satte igang en episode jeg hadde begynt på for noen dager siden, og heldigvis var det ikke noe særlig bjeffing, så Nicky forble under teppet. 😀 Helt til det kom en liten snutt av intro-musikken, sånn når det har vært reklame liksom. Vel, frem fra teppet sitt kom Nicky, murret fornærmet som om han sa “Hva?? Sitter du og ser på dette uten å si noe til meg??”  Jeg kunne ikke annet enn å le, men jeg konstaterer at Nicky er en hund som ser på TV som ingen andre hunder jeg vet om!

2 thoughts on “Hunden min er for smart!”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Man skal alltid dele…