+47 95 00 77 62

mobiltelefon

Get in Touch

send en epost

Godt Nytt År!

Litt på etterskudd, men det går altfor lang tid mellom hver gang jeg blogger her for tiden, hehe. Så ett av nyttårsforsettene mine må vel være å prøve å blogge oftere, det skal jeg prøve på 😉

Mitt andre nyttårsforsett er å fortsette å gå gode turer hver dag. Endomondo på mobilen er motiverende, så så lenge formen holder skal det gå bra! 😀 De siste dagene har jeg faktisk satt opp farten litt på tur, og JOGGET! 😯 Jeg har vel ikke løpt frivillig på tur siden jeg gikk på skole Voss og trente ganske aktivt..! Men det er faktisk litt deilig å kjenne at når jeg først kommer litt i gang, kan jeg jogge uten at det er vondt i de store leddene. Jeg blir jo litt støl i etterkant, men det går vel over etterhvert, og det er nesten bedre enn den vanlige verken. Jeg har jo sett resultater av all “turingen” på vekten også, gått ned ca 9-10 kg siste halvåret omtrent! Det er jo stas da! 😆 Men så var jeg vel på mitt tyngste i sommer tenker jeg, så jeg tåler godt å gå ned enda noen kilo til. Det vil jo forhåpentlig ha en positiv virkning på gikten også, jo mindre vekt, desto mindre belastning på leddene. 😉

Hustegning

Og så har vi jo husplanleggingen da! Det har tatt tid, men vi har fått klar ting som priser fra entreprenører, rørlegger, maler og sånt, og før jul sendte vi søknad til kommunen om boligtilskudd. Hvis vi får positivt svar på den søknaden, er det full fart fremover! Så jeg krysser mine krokete fingre hver dag, og venter spent på svaret fra kommunen. 😕 Det er mye som henger på det svaret, hvis vi får nei, må vi revurdere hele greien… 🙁  Jeg velger å være positiv til det motsatte er bevist, selv om nedturen kanskje blir desto større hvis svaret er negativt.

1 thought on “Godt Nytt År!”

  1. Krysser fingre, jeg oxo 🙂 Selv om det bare er ene lillefingeren som begynner å kroke seg litt 😉 Unner deg virkelig å komme deg ut av det huset du bor i nå … <3

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Man skal alltid dele…