+47 95 00 77 62

mobiltelefon

Get in Touch

send en epost

Fjellvettregel nr 11: Husk mobilen!

Jeg går av og til ut på tur med Nicky uten mobilen! Ja, jeg vet det er en “uting”, men sånn er det. Jeg innrømmer at jeg selv syns det kan være irriterende hvis jeg prøver å ringe noen, men de ikke tar mobilen, hehe. (“Kor e’ de då??”!) Det viser vel bare at jeg også er blitt vant til at alle skal være tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Joda, det er jo veldig greit å kunne gi en beskjed, sende en melding, eller selvfølgelig få tak i noen f.eks. i en nødssituasjon. Men av og til har jeg bare lyst å være litt utilgjengelig… Sikkert tegn på at jeg har blitt gammel kanskje? “Det var bedre før”, hehe. Nå tar jeg en tur på senteret, -jeg tar med meg mobilen 😉

2 thoughts on “Fjellvettregel nr 11: Husk mobilen!”

  1. Forstår deg godt, det er deilig å være litt utilgjengelig av og til! Men det går jo an å ha den med, sånn for sikkerhets skyld, og heller ha den av. 🙂
    Jeg skal bli flinkere å sende sms og ringe, sånn at du passer på å ha den med i frykt for å gå glipp av meg! hehe :))
    klem

    Reply
  2. Det er vel ingen som forventer at jeg tar telefonen,jeg glemmer den jo alltid.Og hvis jeg husker den,så er den stort sett tom for strøm 🙂

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Man skal alltid dele…