+47 95 00 77 62

mobiltelefon

Get in Touch

send en epost

Et lite produkt-tips ;-)

Bergans buksen min er slitt i sømmen etter mange års bruk. Tror jeg har hatt den i åtte år nå, selv om den ikke har vært like flittig i bruk alle sesongene, hehe. ;-P
aquasure
Fant den på XXL, 99 kroner 🙂
Vel, jeg prøvde å google litt etter “lappeløsninger” for sånne membranklær, og kom over et forum der noen sa de hadde brukt noe de kalte Aquasure, som visstnok hadde funket som bare det :idea:. Etter litt mer googling fant jeg ut at Aquasure er en slags lim, litt gummiaktig, som brukes til å lappe/lime f.eks. vadere, så da må det vel tåle litt vann tenkte jeg. 🙂 Gikk på XXL og spurte, og joda, de hadde Aquasure, men hun hadde aldri tenkt på at det kunne brukes til å lappe membranjakke eller -bukse, så jeg lovet å komme tilbake og si hvordan det gikk, så hun kunne anbefale eller fraråde bruken til kundene, alt ettersom hehe. Jeg fulgte de enkle instruksjonene på pakken, og la limet på sømmen, og lot det tørke til dagen etter. Heldigvis ( 😯 ) var det litt møkkavær dagen etter, så jeg fikk testet det litt. Og dommen var….  FANTASTISK! Helt 100% tett! 😆 Så jeg gikk selvfølgelig ned igjen til hun på XXL, og sa hun trygt kunne anbefale Aquasure til å lime f.eks. Bergansklær.
ferdig limt
Ferdig limt! 🙂 Kanskje ikke så lett å se, men den hvite streken midt på sømmen er der det var slitt hull helt gjennom membranen.
  Ja, det var mitt lille produkttips, hehe – LØP OG KJØP 😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Man skal alltid dele…